Zapiekanka ziemniaczana z camembertem
Połączenie ziemniaków, camemberta i łososia to coś, czego nie próbowałam wcześniej, a szkoda, bo smakuje obłędnie! Wykorzystaj mój przepis i sprawdź!
Połączenie ziemniaków, camemberta i łososia to coś, czego nie próbowałam wcześniej, a szkoda, bo smakuje obłędnie! Wykorzystaj mój przepis i sprawdź!
Zobacz również inne moje przepisy na słone posiłki:
15 minut
CZAS CAŁKOWITY
75 minut
WARTOŚCI ODŻYWCZE W PORCJI:
323
KCAL
25,8 g
WĘGLOWODANY
13,5 g
TŁUSZCZE
24,5 g
BIAŁKO
Tradycyjny camembert jest wytwarzany z surowego mleka krowiego, chociaż współczesne przepisy dopuszczają również stosowanie pasteryzowanego mleka. Ser dojrzewa przez około trzy tygodnie i jest znany z charakterystycznej białej, aksamitnej pleśni, która otacza miękki, kremowy środek.
Bon apetit!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.