Gniecione ziemniaki z piekarnika
Szukasz inspiracji na nietuzinkowy posiłek z ziemniaków? W takim razie koniecznie sprawdź mój przepis na ich gniecioną wersję z piekarnika – są chrupiące na zewnątrz, miękkie w środku i pełne smaku!
Szukasz inspiracji na nietuzinkowy posiłek z ziemniaków? W takim razie koniecznie sprawdź mój przepis na ich gniecioną wersję z piekarnika – są chrupiące na zewnątrz, miękkie w środku i pełne smaku!
15 minut
CZAS CAŁKOWITY
WARTOŚCI ODŻYWCZE W PORCJI:
267
KCAL
52,6 g
WĘGLOWODANY
3,5 g
TŁUSZCZE
8,5 g
BIAŁKO
Ziemniaki były pierwszymi roślinami, które uprawiano w kosmosie. W 1995 roku NASA i University of Wisconsin-Madison opracowały technologię do ich uprawy w warunkach mikrograwitacji na pokładzie wahadłowca kosmicznego.
Bon apetit!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.