Szparagi w cieście francuskim
Spróbuj szparagów w tej wersji, a nie pożałujesz! Połączenie boczku, ciasta francuskiego i świeżych szparagów to istna poezja smaku!
Spróbuj szparagów w tej wersji, a nie pożałujesz! Połączenie boczku, ciasta francuskiego i świeżych szparagów to istna poezja smaku!
Zobacz również inne moje przepisy na słone posiłki:
10 minut
CZAS CAŁKOWITY
30 minut
Z podanych proporcji uzyskasz 8 porcji. Jeśli chcesz zrobić większą lub mniejszą objętość potrawy, skorzystaj z mojego przelicznika foremek.
WARTOŚCI ODŻYWCZE W PORCJI:
235
KCAL
15,4 g
WĘGLOWODANY
15 g
TŁUSZCZE
9 g
BIAŁKO
Szparagi są niskokaloryczne, ale bogate w witaminy i minerały. Zawierają witaminę K, która jest ważna dla krzepnięcia krwi i zdrowia kości. Ponadto, są źródłem witaminy C, witaminy E, żelaza, foliantów i błonnika.
Bon apetit!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.